Privim provocările ca oportunităţi de evoluție

Principalul ingredient al succesului ELBA este constituit din echipa noastră bine armonizată, care de-a lungul timpului a reuşit să îşi păstreze abordarea strategică şi coerentă, precum şi spiritul inovator.

Elba este cel mai mare producător de soluții si sisteme de iluminat din Romania. Longevitatea si succesul companiei sunt fondate pe valori esențiale pentru noi: inovație, calitate, performanta.  Iar mai presus de orice angajații si clienții noștri au fost si vor rămâne prioritățile primordiale pentru a continua sa evoluam in industria noastră foarte competitiva.

Consiliul de Administrație este alcătuit din Președinte, Alexandru Sere și membrii: Maria Bailesteanu, Lucia Gheorghe, Marius Cocian, Florin Tulcan, Romolus Povian și Teodor Mermeze.

 

 

Florin-Silviu Tulcan
Director General

Încă din 1921 succesul ELBA s-a bazat pe inovare, tehnologie, pe standardele înalte de control al calității, fiabilitate și servicii de înaltă calitate oferite oamenilor, comunităților, instituțiilor și companiilor partenere. Acum, după 100 de ani în care am fost unul dintre liderii din tehnologia iluminatului în România, scopul principal este de a transforma ELBA într-o referință a noilor soluții de iluminat la nivel mondial.

Cristian Mucenicu
Director Comercial

Dezvoltăm continuu și activ noi strategii de identificare a achizițiilor și furnizorilor pentru a susține obiectivele companiei noastre. Pentru a achiziționa materialele și echipamentele necesare într-un mediu dinamic și competitiv, ne concentrăm asupra managementului raportului preț-calitate.

Irina Dragomir
Director Economic

Cerințele unei economii deschise, dinamice și competitive ne-au determinat să ne orientăm energia, să ne punem în practica toate competențele pentru a atinge și menține performanța în domeniul producției de corpuri de iluminat la cel mai înalt nivel.

Dan-Cornel Dogojie
Director Fabrica C.I.A.

În cadrul echipei ELBA am descoperit locul perfect pentru a mă implica activ în eforturile de depășire a frontierelor tehnologice în Automotive Lighting.

 

Nicolae INDRIE
Director Calitate – Mediu

ELBA este angajată permanent în respectarea cerințelor agreate cu clienții, cerințelor legale și de reglementare aplicabile. Îmbunătățim continuu sistemele de management de calitate, mediu, securitate a muncii și responsabilitate socială, implementate pentru a asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă a produselor și serviciilor oferite.

Alina Traumero
Șef Departament Resurse Umane

Plăcerea de a munci la ELBA, respectul față de angajații noștri și realizarea profesională în carieră sunt principii fundamentale care ghidează toate activitățile de Resurse Umane. Suntem întru totul dedicați dezvoltării unei culturi de înaltă performanță și meritocrație, care să sprijine creșterea și evoluția companiei.

Petrică Prundeanu
Șef Departament C.I.L. / LIGHTING

Tehnologia luminii este pasiunea noastră. Inovăm, producem și livrăm sisteme și corpuri de iluminat la cele mai înalte standarde și nivele de inovare. Dorim să contribuim activ la succesul și bunăstarea clienților noștri și suntem orientați spre definirea tehnologiilor viitoare in industria iluminatului.

Alin Georgescu
Șef Departament S.D.V. / MOLDING

Inovația, excelența în execuție și îmbunătățirea continuă a proceselor tehnologice sunt prioritățile de top ce asigură abilitatea noastră de a livra clienților produse de cea mai înaltă calitate. Adoptăm cu rapiditate și rigurozitate cele mai noi standarde de funcționare din industrie, pentru a sprijini ELBA în a obține locul 1 pe piață.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro